torsdag den 25. marts 2010

Onsdag i Dublin

Hej alle.. :)
Efter et museumsbesoeg var det tid til at se forskellige attraktioner i byen, hvilket foregik med oplaeg fra tre grupper i klassen. Vi saa Four Courts, og som navnet antyder, er det en retsbygning, og herefter blev der fortalt om Christ Church, som er en stor protestantisk kirke. Det sidste oplaeg var om Dublin Castle, og dernaest stod den paa den shopping eller afslapning.

Senere moedtes vi atter ved Christ Church med X-klassen for at opleve en gudstjeneste i den meget fine kirke. Gudstjenesten var i hoej grad praeget af et utroligt kor, som kirken i oevrigt er kendt for. Koret var helt fantastisk og i sammenhaeng med kirkens flotte arkitektur var det som, at alt gik op i en hoejere enhed. Det var en oplevelse! Efterfoelgende gik to maend rundt med en kurv, hvori man kunne donere penge til kirken.

Til sidst paa aftenen hyggede vi os i hotellets kaelder med andre danskere, og nogle udforskede Dublins natteliv :) Alt i alt var det endnu en skoen dag i Dublin, og desvaerre gaar turen snart til Danmark...

Laerke, Dominique, Maria og Louise

Ingen kommentarer:

Send en kommentar